Skip to main content

Harriman High School

Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:00 AM 45 min
2nd Period 9:05 AM 9:50 AM 45 min
3rd Period 9:55 AM 10:40 AM 45 min
4th Period 10:45 AM 11:30 AM 45 min
1st Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
6th Period 11:30 AM 1:00 PM 90 min
2nd Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
7th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
8th Period 1:55 PM 2:40 PM 45 min
Activity Period 2:45 PM 3:15 PM 30 min